Om oss - Den kostnadsfria appen som ger dig koll på ekonomi, avtal & pris - Zlantar

Zlantar är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få koll på din privatekonomi och alla dina avtal och prenumerationer. Med Zlantar kan du också jämföra avtal och prenumerationer – direkt i mobilen.

Varför Zlantar

Privatekonomin omfattar många delar och har en stor betydelse för varje individ och familjs vardag. Privatekonomin förändras hela tiden beroende på olika livssituationer. Det kan vara ett nytt jobb, köp av ny bil, pension eller tråkigare omständigheter så som förlorat jobb eller en olycka. Alla dessa förändringar gör det svårt att både hålla koll på privatekonomin och alla avtal och tjänster. Med Zlantar vill vi göra allt detta enklare.

Hur funkar Zlantar

Zlantar sammanställer alla din bankkonton och kreditkort. Alla transaktioner blir automatiskt kategoriserade så att du enkelt ser vad du spenderar dina pengar på och hur mycket pengar du väljer att spara varje månad.

Zlantar hittar också alla dina avtal och prenumerationer så att du får en tydlig översikt av alla dina fasta utgifter. Du kan självklart komplettera avtalen med fler avtalsspecifika uppgifter samt koppla foto-kopior av avtalen direkt i mobilen.

Zlantar hjälper dig med ekonomiska beslut genom att analysera ekonomin och alla dina avtal. Du får direkt en indikation om du betalar mer än snittet och om det finns pengar att spara.

Zlantar teamet

Kontakta gärna oss på Zlantar om du har frågor eller bara vill veta mer om oss.

info@zlantar.seVill du vara en del av teamet?

Se lediga positioner här.


Klagomål

Om du som användare är missnöjd med Zlantar kan du kontakta den klagomålsansvarige enligt nedan:

Skriftliga eller muntliga klagomål framförs i första hand till:

Klagomålsanvarig: Fredrik Carlqvist
E-post: info@zlantar.se
Ämnesrad: Klagomål

Zlantar of Sweden AB
Klagomålsansvarig: Fredrik Carlqvist
Drottninggatan 86, 111 36 Stockholm