Nu gör vi det - Zlantar blir gratis!

Nu gör vi det - Zlantar blir gratis!

Ho Ho, här kommer en tidig julklapp till alla Zlantar-användare. Den 21 december 2023 blir Zlantar gratis! Perfekt för dig som vill ha koll på ekonomin.

Är det på riktigt? Ja, det är på riktigt. Det här händer den 21 december:

Alla gratisanvändare får full tillgång till alla funktioner och tjänster som tidigare endast varit tillgängliga för premiumanvändare.*
Befintliga premiumanvändare fortsätter att ha full tillgång till alla funktioner, nu utan att behöva betala för det.*

Detta blir fritt:

Obegränsat med bankkopplingar. Få total kontroll över hela din ekonomi och få allt sammanställt i tydliga diagram och grafer.
Få automatiska transaktionshämtningar på alla dina konton. Din ekonomi är nu alltid uppdaterad.
Se pension-, aktie- och fondsparande

Den här övergången är ett stort steg för Zlantar och givetvis någonting som är väldigt bra för dig som vill ha koll på din ekonomi. I och med att vi blir gratis kan du tänka långsiktigt i ditt användande av Zlantar och alltid fortsätta att optimera, oavsett om du har en bra eller dålig månad ekonomiskt. Zlantars nya helägare Svea Bank ser på Zlantar-appen som en viktig komponent i sin verksamhet. Det gynnar dig som Zlantar-användare, för du får en stabil och trygg ekonomiapp i många år framöver. Läs mer om Sveas engagemang i intervjun med Zlantars VD Andreas Öberg.

* I och med övergången till gratis-app väljer vi att ta bort jämförelsefunktionen från appen och i stället satsa på bättre översiktsfunktioner och bankkopplingar.

Våra nya användarvillkor fr.o.m 21 december 2023

Related Posts